Vores historie


Vi er et ægtepar der har interesseret os for vin i mange år. Vores mantra er at vin skal nydes, så ikke noget med at have vin bare for at fylde lidt op på hjemmesiden.

Vi kommer til at have nye produkter fra tid til anden når der byder sig en særlig mulighed, og hvis du er lidt nysgerrig så følg endeligt med.

Mange nyde-hilsner fra Carsten og Heidi


Betyder temperaturen noget?

At lave vin er en proces som bonden går meget op i. Han gør alt hvad han kan for at optimere sine druer og lave den bedste vin ud fra de kriterier han har. Hvis du vil have den bedste oplevelse så sørg for at drik den ved den rigtige temperatur - ellers snyder du dig selv for at smage den bedste udgave af den vin som bonden har lavet.

Har du fundet en dejlig vin?

Kender du det med at man er på ferie sydpå, og her finder man en skøn vin - man køber måske endda et par flasker med hjem. Nogle gange bliver man skuffet fordi det var ligesom om, at det smagte bedre da man var der.

Andre gange bliver man skuffet fordi man skulle have købt nogle flere, fordi det smager skønt. Giv os et tip hvis du har det sådan, måske kan vi få nogle kasser med hjem til dig næste gang vi bestiller fra området.

Vores vine


Her vil du kunne finde vine, du ellers ikke kan finde i Danmark - men også vine der allerede er i Danmark, hvor der er høj value for money.

Vi mener at en vin til 50,- kan være frygtelig dyr hvis den ikke er vellavet, men at en vin til 200,- kan være billig, hvis den smager af meget mere end man betaler for.

Om os


Vi hedder Carsten og Heidi, og har vi har nydt vin i mange år. Vi bliver ofte spurgt til råds af familie, venner og andre om vi kender til en god vin til en anledning. Og det gør vi da.

Nu vil vi prøve at præsentere hvad vi godt kan lide her på siden. 

Vi er ikke sommeliere, professionelle vin-indkøbere eller ejer et vinslot (desværre). 

Men vi kender til vin og et godt tilbud når vi ser det. 

Som mormor altid sagde:

"Det er billigt, hvis det er mere værd".